https://us20.admin.mailchimp.com/landing-pages/design?id=4093

Hva er Gestaltterapi?

Gestaltterapi er en retning innen psykoterapi. I motsetning til andre terapiformer som er opptatt av fortiden, tar gestaltterapeuten utgangspunkt i øyeblikket her og nå. Vi mener at ved å bli mer oppmerksom og bevisst på egne følelser og handlinger, står mennesker bedre rustet til å ta valg i livet.

Gestaltterapeuten utfører både individuell terapi, parterapi, familieterapi eller gruppeterapi.

Gestalt handler om å ta tak i det som skjer mellom oss her og nå -for det er NÅ forandring kan skje. Det er ingen grenser for hva vi kan jobbe med. Til forskjell fra andre terapiformer så kommer jeg ikke til å gi deg råd, men heller støtte deg til å finne egne svar

I Gestaltterapi sier vi at vi alltid er i en relasjon. For meg betyr det at vi aldri gjør noe som du ikke vil eller er ukomfortabel med. Det betyr også at jeg som terapeut ønsker å møte deg med meg selv og være en støtte i prosessen - for vi gjør dette sammen. Derfor har jeg forskjellige kreative metoder, for å møte nettopp deg.

Trykk her for å se en video om gestaltterapi. 

Jeg ønsker å møte deg før terapien har startet, så gjerne les om mitt nyeste blogg innlegg om mental helse

Du har 2 valg under, enten booke tid med meg og/eller abonner på nyhetsbrevet, så få du med en gang mine beste 4 tips mot stress. Når du abonnerer så går du ikke glipp av mine gode tips

Hva skiller meg fra andre terapeuter?

Jeg er opptatt av å skape et varmt, imøtekommende og utfordrende møte der vi sammen kan utforske dine temaer! Mitt ønske å skape et avslappende terapirom der det er åpent og tryggt nok for både latter og gråt.

.

Du har en approach til mine utfordringer på en måte som passer meg veldig godt. Du kan være en god lytter og samtidig kan du pushe meg litt til å gi et svar mer "rett fra levra" (det første jeg tenker på). Noe som gjør at mine svar kommer rett fra hjertet uten filter og dette er nyttig for meg og gå utenfor min egen komfortsone. Jeg liker at du er villig til å høre på meg og at du ikke tar noen sitt parti og har en objektiv approach til mitt problem..

Mann, 40 år

Oslo, Norge

Det var godt å komme til deg, jeg fikk en hyggelig og profesjonell oppfølging. Jeg satt stor pris på og snakke med deg i en behagelig atmosfære. Du ga meg også nyttige impulser for å reflektere over min situasjon. Tusen takk.

Mann, 65

Oslo, Norge

Å komme til Katinkas Terapirom har hjulpet meg, vved å gi meg verktøy til å håndtere angst og vanskelige situasjoner på en bedre måte! Hun er også en veldig god lytter, morsom og ærlig.

Kvinne, 23 år

Oslo, Norge

"Jeg anbefaler virkelig Katinka som terapeut, hun har hjulpet meg gjennom en vanskelig periode i livet. Jeg hadde ikke klart meg uten hennes hjelp. Jeg har aldri følt meg mer trygg enn med Katinka. Jeg er evig takknemlig for at jeg prøvde gestaltterapi hos henne."

Kvinne, 24 år

Oslo, Norge

Please reload

Hvordan ser den første timen ut?

 

Spenning, redsel, gøy, skummelt - all of the above? Ikke vær redd, dette er helt normalt. Det er mye som skjer den første timen. Her er en kort introduksjon på hvordan første timen hos meg kan se ut.

Et håp på å berolige deg og et ønske å støtte deg,  før vi møtes.

 

 Vi avtaler tid også møtes vi på Bogstadveien 41.

 

Her blir du møtt med et varmt smil og spørsmål om du ønsker noe å drikke.

 

Første timen handler om å bli kjent med hverandre først og fremst! Tiden pleier å bli brukt på spørsmål og noen ganger terapi, men vi får se. I Gestalt er det ingen bestemt vei å gå - for vi jobber i her og nå. 

I løpet av timen så evaluerer vi begge om dette er den riktige terapi typen for deg og om vi er en god match.

For det er viktig for meg at vi har en god arbeids allianse.

.

Avslutningsvis avtaler vi neste time.

 

Varme tanker fra Katinka

Dagens kval - eller ja takk begge deler?

Grip sjansen

Her gir jeg deg mine fire beste tips mot stress, slik at du endelig kan gi slipp og faktisk nyte tiden din med god samvittighet,

Individuell time

Her møtes vi i terapirommet der vi jobber spesifikt med dine utfordringer

Katinka Kjos-Kendall

Gestaltterapeut, MNGF

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Katinkas Terapirom tilbyr gestaltterapi for deg som ønsker selvutvikling. Du som ønsker å jobbe med stress, selvfølelse, kjærlighet, utroskap og mye mer.

Katinka Kjos-Kendall, Gestaltterapeut

E-post: katinkas.terapirom@gmail.com

Kontoradresse: Bogstadveien 41, 0366 Oslo.

Personvernerklæring